Massage och behandlingar

Ansiktsbehandling Lyx

Denna behandling ger dig en ny lyster i huden som gör att du kommer känna dig fräsch. Du får uppleva en rengöring som går ner på djupet sen en skonsam peeling som tar bort döda hudceller. En mask som sköter sig själv i 20 min och medans får du en skön hand massage! Som avslut får du känna på en fuktkräm och en härlig ögonkräm!

Hawaiiansk massage

Lomilomi massagen är urgammal och har förts vidare genom många generationer på Hawaii. Den är ett hjälpmedel att låta MANA, livskraften, flöda genom kroppen. Det är en klassisk form av massage där olja används. Massören arbetar tvärs över och längs med musklerna och följer meridianerna (energibanorna) i kroppen, lederna roteras och mjukas upp, musklerna stretchas, trigger- och akupresspunkter stimuleras för att öka cirkulationen och energiflödet i din kropp.

Klassisk massage

En klassisk massage som behandlar dina problem från slitage och trötta muskler. Samt ser till så att du känner dig avslappnad.

Massage av Axlar, nacke och ansikte

Massage av övre delarna på kroppen. Axlar, nacke ansikte och skalp får en härlig genomgång

Hot stone massage

En avslappnade och välgörande genom att musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar med uppvämda lavastenar placeras och masseras på kroppen


För priser och bokning gå in på www.timecenter.se/sylvaspowercenter. För övriga frågor kontakta mig via formuläret.